Şubemizin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
30 Mayıs 2022, Pazartesi

Şubemizin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı İdris Aydın, güven tazeledi.

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel BaşkanGenel kurula Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan,kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcilerinin ve delegelerin yanı sıra Bayburt Şube Başkanı Gökhan Akdağ, Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim İçoğlu, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ve Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz katıldı. 

Yardımcısı İdris Baykan,kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcilerinin ve delegelerin yanı sıra Bayburt Şube Başkanı Gökhan Akdağ, Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim İçoğlu, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ve Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz katıldı. 

Şube Başkanı Aydın: Sağlık-Sen, Sağlık Çalışanlarının Umudu

Güven tazeleyen Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen'in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umudu olduğunu söyledi. 
Aydın, "Sağlık çalışanlarının umudu da biziz, çözüm noktası da biziz, beklentilerini karşılayacak olanlar da bizleriz. Bugün geldiğimiz noktada uzun zamandır çözüm bekleyen, kangren haline dönüşmüş sorunları ve beklentileri de görmezden gelemeyiz. Emek vermiş ülkemizin gözbebeği sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bu sorunlarını ve beklentilerini hayata geçirecek adımların ivedilikle atılması ve nihayete erdirilmesi gerekir. Sağlık hizmeti nasıl ki ertelenemez ve ötelenemez ise, sağlık çalışanlarının beklentileri de ertelenmemeli ve ötelenmemelidir" diye konuştu.  

Sağlık-Sen Trabzon Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı İdris Aydın, Şube Sekreteri Çetin Köse, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Karagüzel, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Cebeci, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Bilgin, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Seyis, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Çağlar.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :